LOGO24-delta2

Què és el comunica’t?

El Comunica’t és un espai presencial perquè puguis parar del dia a dia frenètic que totes portem i poder dedicar temps de qualitat a treballar la comunicació del teu projecte.

Aprendràs diferents eines i posaràs focus en crear una estratègia de comunicació que t’ajudarà a fer més visible la teva marca.

El Comunica’t és el lloc on es materialitzen les idees. 

I ho faràs envoltada de dones emprenedores com tu amb les quals podràs crear sinergies i teixir xarxa.

Sessions presencials

Totes sabem que has de treballar els teus objectius anuals, trimestrals i mensuals, que has de tenir una estratègia de comunicació i que has de ser activa a xarxes, però mai trobes el temps per posar-t’hi, tot passa per endavant, i el dia a dia t’arrossega i tu tens la sensació que vas sempre a l’últim moment.

 

El Comunica’t és aquest moment, el moment de parar i posar-te a treballar amb la teva comunicació, el dia d’asseure’t i fer-ho si o si, perquè he creat un espai on puguis treballar i aprofundir en quines són les eines i com utilitzar-les per fer que el teu projecte arribi al teu públic.

 

Ho farem a través de cinc sessions presencials al llarg del 2024, sessions de quatre hores de treball de 9:30 h a 14:00 h. En les que posarem focus en treballar de manera pràctica i real en el pla de comunicació del teu projecte, marca o negoci.

Networking

Dues sessions de networking presencial, el 18 de juny i el 10 de desembre on tindràs l’oportunitat de conèixer a totes les dones que participen en l’edició Comunica’t 2024.


Cada sessió de networking és un espai per compartir i créixer juntes.


Les dues sessions estan pensades per crear contactes entre totes les participants, creant dinàmiques que afavoreixin aquesta interacció i aquesta unió de punts que tant ens enriqueixen quan fem xarxa.

I a més a més

Compte privat d'Instagram

Compte d’Instagram privat només per les participants del Comunica’t. Secció “Porque yo lo valgo” per fer visible el teu projecte dins la comunitat. “Tira’m un cable” podràs demanar consell o ajuda quan la necessitis. “3,2,1 Acció” reptes mensuals per passar a l’acció. “Soc Inspiració” entrevista amb dones de dins la comunitat.

Visibilitat

Visibilitat del teu projecte a tota la comunitat de l’estudi a través del butlletí i de les converses Connectades al compte IG.

Canal privat de WhatsApp

Cada grup de treball tindrà el seu canal de whatsapp privat amb només les participants del seu grup. Aquest canal vol contribuir a crear xarxa entre les sessions de treball, vol ser un lloc on trobar inspiració, consultar dubtes o inquietuds entre les companyes.

Cada dia està ple de decisions que has de prendre per fer créixer i evolucionar el teu projecte i sé que davant aquests dubtes la majoria de vegades et sents sola, aquest serà el mitjà per estar en contacte sempre que ho necessitis amb les teves companyes de grup, i així poder recolzar-vos i empoderar-vos les unes de les altres.

Material de treball

En cada sessió s’entregaran les fitxes de treball necessàries perquè puguis aterrar les idees i crear les accions necessàries sobre paper perquè et sigui fàcil i pràctic arribar a casa i començar a implementar tot allò que hàgim treballat.

També treballarem sobre l’eina del planificador, una eina perquè puguis organitzar la teva comunicació anual i tenir una visió global i general dels objectius del teu projecte.

Regal de benvinguda

Deixa que aquí no sigui gens concreta, m’agradarà sorprendre’t, i fer el primer dia encara més especial.

Accés a la masterclass de l'edició 2021 i 2022

Tindràs accés a les 10 masterclass realitzades durant l’edició 2020/2021

Durant el Comunica't aprendràs:

T'interessa el Comunica't si:

Què necessites per inscriure’t a Comunica't?

Sessions de treball

Dates de les sessions presencials Comunica’t 2024 edició Terres de l’Ebre. 

L’horari de les sessions és de 9,30h a 14:00h.

30 gener

9 abril

28 MAIG

8 octubre

26 novembre

El preu del Comunica't és de 750,00€ + impostos.

El cost del Comunica’t és de 750,00 € a pagar en dues quotes de 375,00 € (impostos a part). En el moment de la inscripció faràs efectiu el pagament de la primera quota i la segona es realitzarà el mes de gener a través de transferència bancària.

Elles són les protagonistes

Personalment el Comunica’t m’ha ajudat a focalitzar-me, a comprometre’m i a fer un pas endavant a nivell de comunicació. Està envoltada de professionals m’ha servit per aprendre, compartir i a la vegada obtenir idees.

Rangoli

Participar al Comunica’t ha estat transformador. Genial per a concretar i adquirir compromisos per posar en pràctica les idees.

Una experiència molt positiva, entesa com un espai ideal per a aturar-te i posar el focus en aquells aspectes importants del teu projecte i que, sovint, poden passar per alt degut al moviment del dia a dia.

Vadevalors

El Comunica’t m’ha ajudat a fer-me més visibles i comunicar amb més regularitat i per diferents canals la meva proposta de treball.

Alba Coor

Assistir al Comunica’t m’ha permès reflexionar sobre com redirigir el meu negoci en moments de ple confinament per la Covid. Compartir amb altres professionals i observar les seves trajectòries és inspirador i serveix de palanca de canvi a motivar-me i activar canvis en el meu estil de comunicació. Planificar un calendari editorial, establir objectius, avaluar resultats…tot configura canvis positius per la meva empresa

Beti costillas

Me ha gustado mucho la experiencia de participar en el Comunica’t. Por un lado he visto con mucha más claridad la importancia no sólo de comunicar, sino también de planificar la comunicación y no dejarla al día por si sobra tiempo. Por otro lado, considero que Esther ha sabido darnos mucho foco a la hora de conseguir esos objetivos y estrategias de planificación del tiempo para trabajar en ellos. Me he sentido muy acompañada por ella y por el grupo durante las sesiones.

Bienestar Plano

M’ha agradat obrir-me a altres marques i de sectors diferents i compartir problemàtiques, inseguretats i descubrir que no ets la única que se sent així. He apres com donar visibilitat al teu projecte des de diferents punts de vista. He perdut la por a mostrar i donar valor al projecte.

La plana de sovelles

El Comunica’t es compartir un espai amb persones com jo i que puguin sorgir ideas entre totes per el meu projecte i els altres. Es molt enriquidor veure els objectius i els proposits que té cada una.

Clara Niubo

El Comunica’t son, tocant de peus a terra, els diners més ben invertits de TOCS pel que fa a serveis per a la comunicació, difusió i promoció de l’empresa. A nivell emocional per TOCS i per mi el Comunica’t és una experiència de cooperació, coneixement i solidaritat entre marques locals que m’aporta molt i de forma molt positiva.

TOCS

Per mi ha estat una dosis d’adrenalina per un any complicat. Poder-ho compartir en veu alta ha estat molt sanador i enriquidor a la vegada.

Tenir un matí per planificar objectius trimestrals i donar-me eines sobre com portar-los a terme ha estat molt útil.

I tenir consciència del temps que disposo i aprendre a organitzar-me són punts que s’han posat a sobre la taula del Comunica’t que m’estan ajudant a gaudir del camí amb més tranquilitat (tot i que encara tinc molt camí per fer!).

Vaja, que m’ha agradat molt i m’he quedat amb ganes de seguir aprenent i compartint! 😉

Anna de Cal Bernadàs.

Participant des de la primera edició, dir que cada any és millor, sempre intentant buscar noves manera de comunicar i de fer equip. Aquest any m’ha encantat el grup, a més de treballar en equip ha sigut gratificant, emocionant, ha sigut genial!

Helen - Drapets

Participar al Comunica’t ha sigut molt enriquidor. He aprés un munt tan del professorat com de les companyes. A més a més, això de dedicar-me sí o sí un matí al trimestre a escapar del dia a dia, a conduir, a pensar i a compartir neguits amb persones que m’entenien, ho he trobat tot un luxe i una recompensa que estic feliç d’haver-me donat

Eva Altisén - Les Hores Encantades

Participar al Comunica’t de la Esther Barniol ha estat una experiència enriquidora i inspiradora, compartida amb altres dones en situacions professionals similars, de les que també s’aprèn. Mida i dedicació fantàstica, fàcil d’acomplir els objectius. Tinc i de que comenci la propera edició! Gràcies!

Tens preguntes?

Aquesta és una edició especial Terres de l’Ebre i no hauria pogut trobar millor espai i amfitriona que l’Emma i la seva família. El Comunica’t el realitzarem en una de les seves precioses cases, en concret a Sa briseta que està situada al municipi de l’Ampolla.

Les trobades presencials no es graven i tampoc es fan resums per aquelles persones que no hagin pogut assistir. Així que et recomanem que t’apuntis ve les dates de les sessions a l’agenda per tal que no et perdis cap de les sessions de treball.

Pots decidir deixar de venir a les sessions, però en cap cas es tornarà l’import abonat.

El cost del Comunica’t és de 750,00 € a pagar en dues quotes de 375,00 € (impostos a part). En el moment de la inscripció faràs efectiu el pagament de la primera quota i la segona es realitzarà el mes de gener.

El Comunica’t inclou:

. 5 sessions de treball presencials

. 2 sessions de networking presencial

. canal de whatsapp privat

. visibilitat dins la comunitat de l’estudi.

. material de treball

. regal de benvinguda

. accés a les masterclass de l’edició 2021 i 2022.

El material que utilitzarem durant les sessions seran les fitxes de treball i el planificador dissenyats en exclusiva perquè puguis aterrar les idees i crear les accions sobre paper perquè et sigui fàcil i pràctic arribar a casa i començar a implantar tot allò que hàgim treballat en cada sessió.

A  part de la meva guia en la formació i exercicis, estaràs acompanyada d’un grup reduït d’entre 10/12 dones que es convertiran en el teu equip, et podràs nodrir del seu punt de vista i de les seves idees, t’imagines poder consultar aquells dubtes o inquietuds amb què cada dia t’afrontes, amb un grup de dones amb valors molt semblants als teus.

estherbarniol-comunicat-8

Qui soc

Sóc l’Esther amb h, el dia d’avui compto amb un equip de dones creatives que treballem per a dones valentes i compromeses amb el seu projecte, però no sempre a estat així. Al llarg d’aquests més de vint anys al capdavant del meu propi negoci, hi ha hagut èpoques en què m’he sentit sola, en les que m’ha i faltat suport, d’aquí la meva obsessió a buscar i crear espais d’unió per créixer i evolucionar juntes.

 

El comunica’t va néixer amb la intenció, d’ajudar a aquestes clientes que es trobaven perdudes a l’hora de comunicar al món què feien, com ho feien i per a qui ho feien.

 

A part de l’aprenentatge de la meva pròpia experiència, des de l’estudi he acompanyat a més de 400 dones a impulsar i fer créixer el seu projecte.

 

Per això la missió de l’estudi va més enllà de dissenyar la teva identitat visual o la teva web, vull estar al teu costat en tot moment i posar al teu abast tot el meu coneixement de més de vint anys al capdavant del meu propi projecte amb la creació d’espais com el Comunica’t.

El Comunica’t és molt més que un taller de xarxes, és un espai on aprendràs a fer més visible la teva marca a través d’una estratègia de comunicació, elaborarem un full de ruta i concretarem les accions a implementar per aconseguir els teus objectius com a marca.

 

 

Un negoci que no comunica no és visible i un negoci invisible no existeix.

Si tens dubtes i vols que t’aclarim qualsevol tema envia un e-mail a info@estherbarniol.com i estaré encantada de parlar-ne

Scroll Up