intrèpidA

Atreveix-te amb tot el que la vida té per a tu i per al teu negoci.

Què és Intrèpida?

És el retir per a dones emprenedores i empresàries amb necessitat de parar per escoltar-se a elles mateixes i observar el seu negoci.

Sortiràs connectada, amb les piles carregades i sentint-te molt segura i inspirada per dur a terme l’acció inspirada que et durà a tu i al teu negoci en direcció cap allà on vols.

El retir es celebrarà al Berguedà els dies 24, 25 i 26 de gener del 2023 i t’hi esperem amb moltes ganes, bona cuina, moments especials, dinàmiques vivencials i moltes propostes perquè, amb perspectiva, prenguis decisions des d’una consciència absoluta de la dona en qui et vols convertir i tot el que pots arribar a fer.

A Intrèpida podràs…

Tinc clar que aquest 2023 vull que sigui un abans i un després per al meu negoci i sobretot per a mi.

T'interessa Intrèpida si…

Programa

Dimarts 24

16:00 – 18:00 h
ARRIBADA

Tindràs temps per gaudir de l’espai, fer-te’l teu, instal·lar-te a l’habitació, conèixer a la resta de participants, prendre una infusió i una mica de berenar abans de començar.

18:30 – 21:00 h
COMENCEM!

La primera tarda ens la reservem per la introducció i baixar revolucions. Serà una tarda de connexió i pau mental per l’endemà poder anar al gra.

21:00 h
SOPAR DINAMITZAT
Aprofitem cada moment.

Dimecres 25

8:00 h
ESMORZAR

9:00 – 11:30 h
LA RESPOSTA

La primera part del matí estarà dedicada a trobar la resposta més important per al teu negoci, la que farà que prenguis les decisions que vols prendre. Si vols descobrir quina és, ja ho saps, hauràs de venir…

11:30 – 12:00 h
PETIT DESCANS

12:00 – 13:30 h
MIRADA D’ÀGUILA

Observa el teu negoci amb mirada d’àguila, la que dóna perspectiva.

13:30 – 15:00 h
DINAR I DESCANS

15:00 – 18:00 h
COMENÇAREM LA TARDA EN FORMAT MASTERMIND
Juntes s’arriba molt més lluny. Per seguir, després, aprofundint i transformant creences. La mentalitat és una peça clau per fer realitat el que vols.

20:00 h
SOPAR
Ens espera un sopar molt especial.

Dijous 26

8:00 h
ESMORZAR

9:00 – 11:15 h
EL MATÍ AMB L’ENERGIA BEN AMUNT
prepararem el pla d’acció d’aquest 2023: conscient, ambiciós i ple de possibilitats. Preparada per descobrir-te amb nous objectius que no havies ni imaginat?

11:15 – 12:00 h
POSAREM FI A UN RETIR MOBILITZADOR I INSPIRADOR
Hauràs entrat sent una i sortiràs… sortiràs sent una altra més segura, més decidida, més convençuda i creadora del teu 2023.

L’import és de 775€
si t’apuntes fins al 8 de gener,
després serà de 875€

*Preu per habitació doble. Consulta el tipus d’habitació i preu al formulari.

Si tens dubtes ens pots escriure a estherbarniol@estherbarniol.com o a info@montsepujada.com i estarem encantades d’ajudar-te.

Omple el formulari que trobaràs si clicles a “vull viure intrèpida”  i ens posarem en contacte amb tu per confirmar que ets Intrèpida i poder formatilizar la inscripció.

inTrèpidA

INFORMACIÓ PRÀCTICA

El retir és realitza al Berguedà a només una hora de Barcelona,  a les cases de La Barraca i La Cabana de Cal Bernadàs, pots escollir si allotjar-te en una habitació individual, doble o triple, totes les habitacions son precioses i estan equipades perque les gaudeixis al màxim durant tot el retir.

Els àpats aniran a càrrec de la Meritxell Jané, que ens ha preparat una proposta per gaudir dels sentits i alimentar-nos la panxa i l’ànima.

Tant l’Esther com la Montse

porten anys i panys com a emprenedores i acompanyant a moltes dones en aquest apassionant camí, cada una des de la seva banda.

Coneixen a fons tot el moviment interior que significa emprendre i també com de poderosa és una dona que està de debò connectada amb el que fa.  

Busca que tinguis clar el que vols, que prenguis acció inspirada i que allò que et semblava impossible de viure i que, per tant ja ni et plantejaves, ho vegis possible per a tu i t’hi sentis capaç.

Vol que deixis de pensar inconscientment que no ets capaç.
Vol que donis la volta al sentir-te petita.
Vol que tinguis el focus posat en allò que és de debò important.

Són 3 dies perquè creguis en tu molt més enllà del que ho estàs fent.

Perquè…

si poguessis anar molt més enllà,
on voldries arribar?

UNA DONA INTRÈPIDA té molt a dir.

Get 20% off Get 20% off Get 20% off Get 20% off Get 20% off Get 20% off Get 20% off Get 20% off Get 20% off Get 20% off Get 20% off Get 20% off Get 20% off
Sign up for our newsletter to get 20% off your first adventure.
We’ll also keep you updated with travel news and promotions!

© 2022 ESTHER BARNIOL ESTUDI. Tots els drets reservats

Scroll Up