Què és el comunica’t?

El Comunica’t és un espai perquè puguis parar del dia a dia frenètic que totes portem i poder dedicar temps de qualitat a treballar els objectius del teu projecte.

Aprendràs diferents eines i posaràs focus en crear una estratègia de comunicació que t’ajudarà a fer més visible la teva marca.

 

I ho faràs envoltada de dones emprenedores com tu amb les quals podràs crear sinergies i teixir xarxa.

Sessions presencials

Quatre sessions presencials (una per trimestre) de quatre hores de treball en les que posarem focus a treballar en el pla de comunicació que necessita el teu projecte. Quatre sessions pràctiques al llarg del 2022 que compartiràs amb un grup reduït d’entre 8/10 dones.

Canal privat de WhatsApp

Periòdicament i perquè no perdis la motivació entre Comunica’t i Comunica’t, et proposaré exercicis, et recomanaré lectures, et donaré tip i inspiració. De la mateixa manera que podràs estar en contacte amb la resta de companyes i compartir inquietuds per seguir fent xarxa entre sessió i sessió.

Masterclass online amb les expertes

Sis masterclass online, que si no pots visualitzar en directa quedaran gravades per tal que no et perdis el seu contingut.

Marta Larraz (Estratègia i autoconeixement)
Gloria Cervello (Instagram per emprenedores)
Pat Carrasco (Màrqueting estratègic i creatiu)
Nieves Villena (Felicitat econòmica) 
Judith Cano (Productivitat)
Ponent pendent de confirmar 

Networking

Dues sessions de networking presencial, una al juliol i una al desembre on tindràs l’oportunitat de conèixer a totes les dones que participen en l’edició Comunica’t 2022.
Crearem un espai per compartir i créixer juntes.

I a més a més

Kit de benvinguda

A part del ja clàssic i imprescindible Planificador aquest any estem preparant un kit de benvinguda per fer del primer dia del Comunica’t encara més especial!

Seràs membre de la comunitat dones amb H

En el moment que t’inscriguis al Comunica’t entraràs a formar part de la Comunitat de dones amb H. M’agrada convidar a les dones amb h, totes les clientes de l’estudi, a fer trobades anuals, donar visibilitat als seus projectes a través de diferents accions impulsades des de l’estudi i oferir-los preus especials en els nostres serveis i productes.

Accés a les masterclass 2021

Tindràs accés a les masterclass realitzades durant l’edició 2021 amb les següents ponents.
Esther Barniol
Flor Calveiro 
Ana Ropa 
Arte de Marte

Durant el Comunica't aprendràs:

T'interessa el Comunica't si:

Què necessites per inscriure’t a Comunica't?

Sessions presencials

Les dates de les sessions presencials del Comunica’t són les següents. Recorda que tu només assisteixes a una sessió per trimestre.

L’horari de les sessions presencials és de 9,30h a 14:00h.

gener

18, 19, 20, 21
25, 26, 27, 28

març

22, 23, 24, 25
29, 30, 31, 1

juny

7, 8, 9, 10
14, 15, 16, 17

setembre

20, 21, 22, 23
27, 28, 29, 30

Masterclass

23 de febrer
20 de abril
18 de maig
13 de juliol
26 d’octubre
pendent confirmar

Networking presencial

1 de juliol
2 de desembre

Un cop presentis la teva sol·licitud d’inscripció nosaltres valorarem en quin punt és troba la teva marca i crearem els grups per tal aquests siguin el màxim de dinàmics i productius.

A l’hora de crear els grups tindrem en compte en quin punt es troba cada projecte i que no coincideixin dos projectes semblants en el mateix grup.

Pot ser que un cop tancats els grups alguna d’aquestes dates canviï o es modifiqui. Les dates definitives te les farem saber un cop tinguem tot els grups tancats.

Els grups són reduïts, d’un màxim de 8/10 persones i això ens permetrà estudiar i analitzar la comunicació de cada participant per tal de valorar i proposar millores concretes i reals per avançar en la comunicació de cada marca o projecte.

El preu del Comunica't d'aquesta cinquena edició és de 475,00€ + impostos.

El pagament serà fraccionat, i s’efectuarà mitjançant transferència bancaria un cop enviada la factura. La primera factura s’enviarà en el moment de la formalització de la inscripció i la segona el 3 de gener de 2022.

Elles són les protagonistes

Personalment el Comunica’t m’ha ajudat a focalitzar-me, a comprometre’m i a fer un pas endavant a nivell de comunicació. Està envoltada de professionals m’ha servit per aprendre, compartir i a la vegada obtenir idees.

Rangoli

Participar al Comunica’t ha estat transformador. Genial per a concretar i adquirir compromisos per posar en pràctica les idees.

Una experiència molt positiva, entesa com un espai ideal per a aturar-te i posar el focus en aquells aspectes importants del teu projecte i que, sovint, poden passar per alt degut al moviment del dia a dia.

Vadevalors

El Comunica’t m’ha ajudat a fer-me més visibles i comunicar amb més regularitat i per diferents canals la meva proposta de treball.

Alba Coor

Assistir al Comunica’t m’ha permès reflexionar sobre com redirigir el meu negoci en moments de ple confinament per la Covid. Compartir amb altres professionals i observar les seves trajectòries és inspirador i serveix de palanca de canvi a motivar-me i activar canvis en el meu estil de comunicació. Planificar un calendari editorial, establir objectius, avaluar resultats…tot configura canvis positius per la meva empresa

Beti costillas

Me ha gustado mucho la experiencia de participar en el Comunica’t. Por un lado he visto con mucha más claridad la importancia no sólo de comunicar, sino también de planificar la comunicación y no dejarla al día por si sobra tiempo. Por otro lado, considero que Esther ha sabido darnos mucho foco a la hora de conseguir esos objetivos y estrategias de planificación del tiempo para trabajar en ellos. Me he sentido muy acompañada por ella y por el grupo durante las sesiones.

Bienestar Plano

M’ha agradat obrir-me a altres marques i de sectors diferents i compartir problemàtiques, inseguretats i descubrir que no ets la única que se sent així. He apres com donar visibilitat al teu projecte des de diferents punts de vista. He perdut la por a mostrar i donar valor al projecte.

La plana de sovelles

El Comunica’t es compartir un espai amb persones com jo i que puguin sorgir ideas entre totes per el meu projecte i els altres. Es molt enriquidor veure els objectius i els proposits que té cada una.

Clara Niubo

El Comunica’t son, tocant de peus a terra, els diners més ben invertits de TOCS pel que fa a serveis per a la comunicació, difusió i promoció de l’empresa. A nivell emocional per TOCS i per mi el Comunica’t és una experiència de cooperació, coneixement i solidaritat entre marques locals que m’aporta molt i de forma molt positiva.

TOCS

Per mi ha estat una dosis d’adrenalina per un any complicat. Poder-ho compartir en veu alta ha estat molt sanador i enriquidor a la vegada.

Tenir un matí per planificar objectius trimestrals i donar-me eines sobre com portar-los a terme ha estat molt útil.

I tenir consciència del temps que disposo i aprendre a organitzar-me són punts que s’han posat a sobre la taula del Comunica’t que m’estan ajudant a gaudir del camí amb més tranquilitat (tot i que encara tinc molt camí per fer!).

Vaja, que m’ha agradat molt i m’he quedat amb ganes de seguir aprenent i compartint! 😉

Anna de Cal Bernadàs.

Participant des de la primera edició, dir que cada any és millor, sempre intentant buscar noves manera de comunicar i de fer equip. Aquest any m’ha encantat el grup, a més de treballar en equip ha sigut gratificant, emocionant, ha sigut genial!

Helen - Drapets

Participar al Comunica’t ha sigut molt enriquidor. He aprés un munt tan del professorat com de les companyes. A més a més, això de dedicar-me sí o sí un matí al trimestre a escapar del dia a dia, a conduir, a pensar i a compartir neguits amb persones que m’entenien, ho he trobat tot un luxe i una recompensa que estic feliç d’haver-me donat

Eva Altisén - Les Hores Encantades

Participar al Comunica’t de la Esther Barniol ha estat una experiència enriquidora i inspiradora, compartida amb altres dones en situacions professionals similars, de les que també s’aprèn. Mida i dedicació fantàstica, fàcil d’acomplir els objectius. Tinc i de que comenci la propera edició! Gràcies!

Tens preguntes?

El Comunica’t es realitza a Gironella província de Barcelona i comarca del Berguedà perquè sóc una defensora del territori i de descentralitzar la formació que només trobem a les grans ciutats.
Estem acabant de tancar l’espai, però ja t’avanço que serà un espai bonic i acollidor.

Omple i envia el formulari que trobaràs en els enllaços d’aquesta pàgina.
Ens posarem en contacte amb tu i et farem arribar la primera factura del 50% de l’import. La teva inscripció es farà efectiva en el moment del pagament d’aquesta.

En principi no, ja que nosaltres hem de tenir en compte diverses premisses per a fer els grups i no sempre és fàcil. Però així i tot si tens un dia de preferència ens el pots indicar en el full d’inscripció i provarem de respectar-lo.

Les trobades presencials no es graven i tampoc es fan resums per aquelles persones que no hagin pogut assistir. Així que et recomanem que t’apuntis ve les dates de les sessions a l’agenda per tal que no et perdis cap de les sessions de treball.

Pots decidir deixar de venir a les sessions, però en cap cas es tornarà l’import abonat.

El preu del Comunica’t és de 475,00€ hi inclou:

. 4 sessions de treball presencials

. 6 masterclass online

. 2 sessions de networking presencial

. canal de whatsapp privat

. kit de benvinguda

. accés a la comunitat de dones amb h

. accés a les 4 masterclass de l’edició 2021

El pagament es fa mitjançant transferència bancària un cop s’hagi rebut la factura.
El pagament és fraccionat amb dues factures de 237,50 € + impostos.
La primera factura s’enviarà un cop rebut el formulari d’inscripció i la segona el 3 de gener de 2022. En ambos casos es tindrà un termini de cinc dies per a efectuar el pagament.

Tens preguntes?

Sóc Esther amb h, la cara visible de l’estudi de disseny que porta el meu nom, Esther Barniol Estudi.

El dia d’avui compto amb un equip de dones creatives que treballem per a dones valentes i compromeses amb el seu projecte, però no sempre a estat així. Al llarg d’aquests vint anys al capdavant del meu propi negoci, hi ha hagut èpoques en què m’he sentit molt sola, en les que m’ha faltat suport, sentir-me acompanyada, d’aquí la meva obsessió a buscar i crear espais d’unió per créixer i evolucionar juntes.

A part de la meva pròpia experiència, des de l’estudi he acompanyat a més de 300 dones a impulsar i fer créixer el seu projecte.

Per això la missió de l’estudi va més enllà de dissenyar la teva identitat visual o la teva web, vull estar al teu costat en tot moment i posar al teu abast la meva experiència de vint anys al capdavant del meu propi projecte amb la creació d’espais com el Comunica‘t.

Si vols que el Comunica’t t’ajudi a desencallar la teva marca i a fer-la més visible, omple el formulari que trobaràs clicant a “vull una plaça” i rebràs un e-mail nostre en el que et comunicarem que ja ets dins la cinquena edició!

Si tens dubtes i vols que t’aclarim qualsevol tema envia un e-mail a info@estherbarniol.com i estaré encantada de parlar-ne

Tanquem inscripcions el 3 de desembre.

Scroll Up