JUNTES

HAS SENTIT A PARLAR DELS BENEFICIS DE PERTÀNYER A UN GRUP DE MASTERMIND PERÒ NO SAPS EXACTAMENT QUÈ ÉS NI COM FORMAR-NE PART?

COMENCEM PEL PRINCIPI?
VOLS SABER QUÈ ÉS UN MASTERMIND?

És un grup de persones amb les mateixes inquietuds que es reuneixen per recolzar-se i sostenir-se amb l’objectiu que cada una d’elles aporti la seva experiència al grup. D’aquesta manera tots els membres en surten beneficiats i aconsegueixen créixer i avançar tan professional com personalment.

JUNTES
ÉS EL TEU MASTERMIND

He creat Juntes perquè, a través de l’experiència pròpia i de les clientes de l’estudi, veig que la majoria de dones que lideren el seu propi projecte se senten soles en el seu dia a dia.

Estar al capdavant del teu propi projecte és apassionant i esgotador a parts iguals.

Conec la sensació d’estar vivint permanentment pujada a la muntanya russa, dies que et sents capaç de tot i dies que et voldries quedar a casa i que el món es parés.

Compartir totes aquestes sensacions és alliberador, i fer-ho amb un grup de dones que com tu estan al capdavant dels seus propis projectes et fa créixer personal i professionalment.

T’IMAGINES INTEGRAR AL TEU EQUIP ACTUAL UN GRUP DE DONES A LES QUALS PUGUIS CONSULTAR QUALSEVOL DUBTE O DECISIÓ, AMB LES QUE PUGUIS COMPARTIR INQUIETUDS, I AMB LES QUE ET SENTIS ACOMPANYADA I RECOLZADA?

Juntes és el teu equip, un equip que ens reunirem un cop al mes per créixer. Un grup reduït de dones, a diferència d’altres grups de mastermind. Vull que aquí la protagonista siguis tu i per això has de tenir el temps necessari per rebre de les teves companyes i aportar a la resta del grup.

QUÈ T’APORARÀ FORMAR PART DE JUNTES?

Cada grup de Juntes està integrat per un mínim de 8 i un màxim de 10 dones que ens trobarem un cop al mes.
Les sessions seran online i es realitzaran a través de la plataforma de Zoom.
L’horari serà de 10:00 h. a 13:00 h., d’aquesta manera cada participant tindrà el seu espai per compartir i rebre.
El Juntes té una durada de set mesos, de marça octubre (a l’agost farem vacances ) .

Cada sessió del Juntes té un preu de 55,00 € + IVA. La primera quota la pagaràs mitjançant la plataforma Stripe i farà efectiva la teva entrada aquesta nova edició del programa. Automàticament cada mes se’t cobrarà la quota.

Juntes és un programa de set mesos i t’has de comprometre a assistir a cada una de les sessions, per al teu interès i el de les teves companyes.

Et recomano que miris bé el teu calendari i reservis ja les dates de la teva cita ineludible de cada Juntes en el torn que triïs. En cas que hi hagi contratemps de darrera hora, gravarem la sessió per que pugueu veure com s’ha desenvolupat la dinàmica del dia. Però tingues en compte que sense tu no serà el mateix.

 

Tant si acabes de començar i tens mil dubtes, com si fa ja uns anys que estàs al capdavant del teu projecte, Juntes és per tu. El fet que cada participant estigui en etapes diferents és el que enriqueix el conjunt aportant així, visions i experiències diferents al grup.

QUI SÓC JO PER LIDERAR JUNTES?

Sóc Esther amb h, la cara visible de l’estudi de disseny que porta el meu nom, Esther Barniol Estudi.

A dia d’avui compto amb un equip de dones creatives que treballem per a dones valentes i compromeses amb el seu projecte com tu, però no sempre a estat així. Al llarg d’aquests vint anys al capdavant del meu propi negoci, hi ha hagut èpoques en què m’he sentit molt sola, en les que m’ha faltat recolzament, sentir-me acompanyada.

Per això he format al llarg d’aquest últims anys i segueixo formant part de diversos grups de Mastermind. Sense ells estic convençuda que el projecte de l’estudi no hauria arribat fins on ens troba ara mateix: he passat d’autònoma a S.L, hem creat un equip de quatre dones, una cartera de clients que creix cada dia, etc.

El meu paper dins el Juntes no és momes el de moderadora, aportaré com una participant més la meva experiència de vint anys al capdavant del meu propi projecte i d’altres projectes paral·lels que he liderat o co-creat.

A part de la meva pròpia experiència, des de l’estudi he acompanyat a més de 300 dones a impulsar i fer créixer el seu projecte i he après de l’experiència de cada una d’elles que ara posaré també al teu abast.

Tinc una visió objectiva i experimentada que posaré al servei de Juntes  per guiar-te, inspirar-te i acompanyar-te .

2 GRUPS

NOMÉS 20 PLACES

SUBSCRIU-TE AL GRUP QUE ET QUADRI MILLOR PER DATES, I CREA EL TEU PROPI EQUIP!

GRUP JUNTES DILLUNS

MARÇ 20

ABRIL 17

MAIG 15

JUNY 19

JULIOL 17

SETEMBRE 18

OCTUBRE 16

GRUP JUNTES DIVENDRES

MARÇ 24

ABRIL 28

JUNY 2

JUNY 23

JULIOL 28

SETEMBRE 29

OCTUBRE 27

No et quedis amb el dubte, estem aquí per contestar a totes les teves preguntes, info@estherbarniol.com

TANQUEM INSCRIPCIONS

Dies
Hores
Minuts
Juntes
Scroll Up