LA BRÚIXOLA

EL PROPÒSIT DE L’ESTUDI ÉS ESTAR AL TEU COSTAT I PENSAR LA MILLOR MANERA EN AJUDAR-TE A TIRAR ENDAVANT LA TEVA MARCA O PROJECTE.

“La Brúixola” neix d’escoltar les necessitats que ens compartiu.

D’aquesta manera posem al teu abast l’experiència i expertesa de l’estudi a l’hora de crear un pla d’acció per avançar o desencallar la situació actual en la que et trobes.

Et sents identificada en alguna d’aquestes afirmacions?

Aquestes afirmacions són un extracte d’alguns dels mails que hem rebut durant l’últim any a l’estudi,
i al que em volgut respondre amb la creació d’aquest nou servei.

LA BRÚIXULA SÓN 60 MINUTS VIRTUALS PER POSAR SOBRE LA TAULA LES PREGUNTES QUE ET BLOQUEGEN

Et sents identificada en alguna de les preguntes del llistat anterior?

Vols parlar de la teva imatge de marca, de la teva web, de la comunicació?

T’ESCOLTARÉ I COMPARTIRÉ AMB TU LA MEVA EXPERIÈNCIA AL LLARG D’AQUESTS VINT ANYS AL CAPDAVANT DE L’ESTUDI.

Farem un te o cafè virtual i un cop acabada la nostra trobada en 72 hores rebràs un dossier on quedarà clar el context actual en el qual es troba la teva marca.

El propòsit de La Brúixola és marcar un camí clar i ràpid per desencallar la situació actual i concretar si et podem ajudar amb algun dels nostres serveis.

COM HO FAREM?

Un cop abonis l’import de la sessió i hagis reservat dia i hora rebràs un formulari. Es tracta que l’omplis de manera conscient per tal que jo pugui estudiar-lo abans de la nostra trobada així podré ser més eficient i concreta.

La Brúixola és un servei totalment personalitzat, per això és important que contestis al formulari a consciència, ja que aquesta informació serà la guia per preparar la reunió que tindrem i el dossier el prepararé tenint en compte tot allò que haurem parlat durant la reunió i les necessitats actuals del teu projecte.

El preu de La Brúixola és de 165,00€ 

(impostos a part)

És per tu si:

No és per tu si:

esther barniol

QUI SÓC JO ?

Sóc Esther amb h, la cara visible de l’estudi de disseny que porta el meu nom, Esther Barniol Estudi.

El dia d’avui compto amb un equip de dones creatives que treballem per a dones valentes i compromeses amb el seu projecte, però no sempre a estat així. Al llarg d’aquests vint anys al capdavant del meu propi negoci, hi ha hagut èpoques en què m’he sentit molt sola, en les que m’ha faltat suport, sentir-me acompanyada.

Per això la missió de l’estudi va més enllà de dissenyar la teva identitat visual o la teva web, vull estar al teu costat en tot moment i posar al teu abast la meva experiència de vint anys al capdavant del meu propi projecte amb la creació de serveis com La Brúixola.

Des de l’estudi he acompanyat a més de 200 dones a impulsar i fer créixer el seu projecte i he après de l’experiència de cada una d’elles.

Tinc una visió objectiva i experimentada que posaré al servei La Brúixola per guiar-te, en el camí per avançar.

LA BRÚIXOLA

No et quedis amb el dubte, estem aquí per contestar a totes les teves preguntes, info@estherbarniol.com

Scroll Up