LA BRÚIXOLA

EL PROPÒSIT DE L’ESTUDI ÉS ESTAR AL TEU COSTAT I PENSAR LA MILLOR MANERA EN AJUDAR-TE A TIRAR ENDAVANT LA TEVA MARCA O PROJECTE.

“La Brúixola” neix d’escoltar les necessitats que ens compartiu.

D’aquesta manera posem al teu abast l’experiència i expertesa de l’estudi a l’hora de crear un pla d’acció per avançar o desencallar la situació actual en la que et trobes.

Et sents identificada en alguna d’aquestes afirmacions?

Aquestes afirmacions són un extracte d’alguns dels mails que hem rebut durant l’últim any a l’estudi,
i al que em volgut respondre amb la creació d’aquest nou servei.

LA BRÚIXULA SÓN 60 MINUTS VIRTUALS PER POSAR SOBRE LA TAULA LES PREGUNTES QUE ET BLOQUEGEN

Et sents identificada en alguna de les preguntes del llistat anterior?

Vols parlar de la teva imatge de marca, de la teva web, de la comunicació?

T’ESCOLTARÉ I COMPARTIRÉ AMB TU LA MEVA EXPERIÈNCIA AL LLARG D’AQUESTS VINT ANYS AL CAPDAVANT DE L’ESTUDI.

Farem un te o cafè virtual i un cop acabada la nostra trobada en 72 hores rebràs un dossier on quedarà clar el context actual en el qual és troba la teva marca.

El propòsit de La Brúixola és marcar un camí clar i ràpid per desencallar la situació actual i concretar si et podem ajudar amb algun dels nostres serveis.

COM HO FAREM?

Un cop abonis l’import de la sessió i hagis reservat dia i hora rebràs un formulari. Es tracta que l’omplis de manera conscient per tal que jo pugui estudiar-lo abans de la nostra trobada així podré ser més eficient i concreta.

La Brúixola és un servei totalment personalitzat, per això és important que contestis al formulari a consciència, ja que aquesta informació serà la guia per preparar la reunió que tindrem i el dossier el prepararé tenint en compte tot allò que haurem parlat durant la reunió i les necessitats actuals del teu projecte.

El preu real de La Brúixola són 165,00€ però si la contractes abans del dia X de X tens un descompte de 66€

 i de regal tindràs accés a la Masterclass “Una marca més enllà d’un logo”

És per tu si:

No és per tu si:

esther barniol

QUI SÓC JO ?

Sóc Esther amb h, la cara visible de l’estudi de disseny que porta el meu nom, Esther Barniol Estudi.

A dia d’avui compto amb un equip de dones creatives que treballem per a dones valentes i compromeses amb el seu projecte, però no sempre a estat així. Al llarg d’aquests vint anys al capdavant del meu propi negoci, hi ha hagut èpoques en què m’he sentit molt sola, en les que m’ha faltat recolzament, sentir-me acompanyada.

Per això he format al llarg d’aquest últims anys i segueixo formant part de diversos grups de Mastermind. Sense ells estic convençuda que el projecte de l’estudi no hauria arribat fins on ens troba ara mateix: he passat d’autònoma a S.L, hem creat un equip de quatre dones, una cartera de clients que creix cada dia, etc.

El meu paper dins el Juntes no és momes el de moderadora, aportaré com una participant més la meva experiència de vint anys al capdavant del meu propi projecte i d’altres projectes paral·lels que he liderat o co-creat.

A part de la meva pròpia experiència, des de l’estudi he acompanyat a més de 200 dones a impulsar i fer créixer el seu projecte i he après de l’experiència de cada una d’elles que ara posaré també al teu abast.

Tinc una visió objectiva i experimentada que posaré al servei de Juntes  per guiar-te, inspirar-te i acompanyar-te .

LA BRÚIXOLA

No et quedis amb el dubte, estem aquí per contestar a totes les teves preguntes, info@estherbarniol.com

Scroll Up